Industrogradnja u blokadi, ne u stečaju

Bez autora
Jan 04 2011

Građevinska tvrtka Industrogradnja izvijestila je preko Zagrebačke burze da nije pokrenut stečaj Industrogradnja grupe, niti je otvoren predstečajni postupak, a nije im poznato ni da je sazvano ročište na temelju zahtjeva za pokretanje stečaja. U priopćenju Industrogradnje navodi se kako je točno da je račun tvrtke i dalje blokiran, prije svega zbog duga Republici Hrvatskoj. Istodobno, Industrogradnja od države potražuje približno jednak ili veći iznos.

Industrogradnja u blokadi, ne u stečajuGrađevinska tvrtka Industrogradnja izvijestila je preko Zagrebačke burze da nije pokrenut stečaj Industrogradnja grupe, niti je otvoren predstečajni postupak, a nije im poznato ni da je sazvano ročište na temelju zahtjeva za pokretanje stečaja.

U priopćenju Industrogradnje, kojim reagiraju na napis jednog dnevnog lista, navodi se kako je točno da je račun tvrtke i dalje blokiran, prije svega zbog duga Republici Hrvatskoj.

Istodobno, Industrogradnja od države potražuje približno jednak ili veći iznos, što je, kako navode, priznalo i Ministarstvo financija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik